Нашите Услуги

Специално за Св. Валентин

За почитателите на шоколада, представяме Новата си терапия – ESTEL CHOCOLATIER.
В професионалните ни ръце нежните им текстури се превръщат в истинско изкушение.
CHOCOLATIER на ESTEL е с естествени съставки, обновява структурата на косата, подхранва и възвръща силата и, засилва блясъка и я изпълва с привлекателен аромат.

Персонализирани терапии за вашата кожа

Персонализирана терапия за лице – 

След диагностика на лицето и определянето на състоянието на кожата се изготвя персонализирана терапия за клиента.Така всеки клиент получава персонализирана терапия. Поради възможността да се смесват продуктите с една терапия се грижим и за зона деколте, шия ,лице, околоочен контур…

 

Лазерна епилация

 

Предлагат се пакети от 3 или 6 процедури. Достъпна е за цяло лице, тяло, гърди, корем, ръце, интим, крака, мишници. Като всяка седмица ще предлагаме ексклузивна цена за определена зона.

Процедури с INDIBA

Бутик за красота Face off е ексклузивен партньор на Indiba.

Това, което прави INDIBA различен и уникален, е фиксираната честота от 448 kHz. Подходът към всеки клиент е индивидуален. Има физиотерапевтични протоколи при ставно – мускулни заболявания. Много добре се повлиява болката, тъй като знаем ,че радио честотния ток има мощно противовъзпалително действие.

Indiba има и бюти опция. Така се склуптурира, лифтира и извайва лицето и тялото. Заглажда кожата,прави тена силен, заглажда стрии.

Всичко за вашата коса

Терапия за подхранване на косата

Изготвяме индивидуална консултация и диагностика с цел  установяване най-добрата грижа за скалпа. Единствено във бутик за красота Face off с терапиите на  BIOLOGIQUE RECHERCHE.

Мъжко подстригване

Успешните мъже са в крак с модните тенденции. Подчертайте своя стил и статус с модерна прическа.

Дамско подстригване

Бъдете неотразима с нова визия и прическа. Процедурата включва: измиване, сешоар и стайлинг.

Официални прически

Предлагаме на своите клиенти красиви и модерни сватбени, бални и официални прически за всеки повод

Детско Подстригване

Даваме възможност и на най-малките ни клиенти да се чувстват специални, с нова модна визия и професионално отношение.

 

Терапии

В бутика се предлагат терапии за всички типове коса благодарение на Biologique Recherche. Преди всяка терапия се прави персонална диагностика на клиента.

Колористика

 

В бутика предлагаме всички техники свързани с колористиката на известен Руски бранд: боядисване, балеаж, омбре, шатуш, различни видове кичури и др.

 

Перманентен грим

Микроблейдинг

Микроблейдингът е ръчен метод, чрез който с много фини игли се поставя пигментно вещество в базалната мембрана между епидермиса от дермата. Ако имате редки вежди, частична липса на косъмчета в тях или не ви харесва формата им. Оцветява се повърхността на кожата, което означава, че няма неприятна болка. Специално внимание се отделя на всяко отделно косъмче.

Перманентен грим

Перманентният грим е вид козметична татуировка, при нея оцветяващите пигменти проникват повърхностно в горните слоеве на епидермиса. Те са съставени главно от оцветители с минерален произход.

Тази процедура позволява да се подсили цвета на бледите устни или вежди. Неправилните, прекъснати или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната от вас форма, а устните с нарушен контур ще изглеждат по-съвършени и естествени от всякакъв друг грим.

Ваучери за Нашите Процедури!

Изкуството на нашите професионални процедури

Желаете да опитате нашите процедури лично. Кликнете на бутона и запазете следващия си час в бутик FaceOff!

0-02-0a-c997093c4a4cadb7dfb8bee8bd9c0b48e6222c36fb0dabdd1abfcd07882854ff_73aaa559

Copyright © 2020 FaceOff All rights reserved

Designed by Web Design Factory